Telefonda Olan Bitenin Her Saniyesini Görün 2020

telefon casus programıTelefon casus programı ve takip işleminin hiçbir saniye sekteye uğramaması çok önemlidir. Çünkü insanların değişen alışkınlıkları onları her saniye telefonlarını kullanır duruma getirdi ve ne zaman görmeniz gereken bir şeyin gerçekleşeceğini önceden bilmeniz imkansız. Önemli bir anda çalışmayacağı tutuveren bir Android casus yazılım ise bütün işi mahvedebilir.

Kısacası kullanmayı düşündüğünüz telefon casus programı bunu garanti edemiyorsa onunla vaktinizi boşa harcamamalısınız.

Telefon Casus Programı

Bir kısım Android casus yazılım bütün bilgiyi saniye saniye toplamanın dışında toplanan bilgilerin ne sıklıkla panele gönderileceğini, yani raporların aralığını değiştirmenize izin verir. Bu sayede ihtiyacınız olduğu bir anda anı anına toplanan bilgileri görmek için dakikalarca ya da saatlerce beklemek zorunda kalmazsınız.

DENEMEK ICIN TIKLA

Böyle ayarlama yapmaya izin veren bir telefon casus programı ararsanız mutlaka mSpy’ı da incelemelisiniz. Telefon içerisinde olan biten her şeyi o anda kaydetmesine ek olarak raporlama sıklığını ve hangi bilgilerin hangi bağlantılar üzerinden raporlanacağını seçebileceğiniz ayarlara sahiptir. Bunları kontrol paneli üzerinden belirleyeceğiniz için telefon takip programının yüklü olduğu, yani izlenen telefonu elinize almanız gerekmez.

Raporlama Ayarları

Raporlama ayarlarında yapılmasına izin verilen ayarlar sayesinde neyi ne sıklıkla görmek istediğinizi seçebilirsiniz. Panelden değiştirebileceğiniz ayarlar şöyle:

  • Raporlar ve konum güncellemeleri için aralığı ayarlama. mSpy siz raporlama sıklığını ne şekilde ayarlarsanız ayarlayın bütün aramaların bilgisini, mesajların içeriğini, fotoğrafları ve videoları, kısaca telefonda gerçekleşen ya da telefonun gittiği konumları anında kaydetmeye devam edecek. Yaptığınız ayarın kayıt işlemine değil, size ne sıklıkla gönderileceğini değiştirdiğini bilmelisiniz. Bu yüzden süreyi makul boyutlarda tutmanız gerekiyor yoksa karşı taraf bir aksilik olduğunu anlayabilir.

  • Raporların yalnızca kablosuz ağdan mı, yoksa bütün bağlantılardan mı gönderileceğini her bir özellik için ayrı ayrı seçme ve istemediklerinizin raporlarını durdurma. Bu sayede başkasının WhatsApp mesajlarını okumak ya da yine az veri akışı yaratan SMS takip yapmak istediğinizde ve rapor sıklığını çok düşük tuttuğunuzda diğer raporlamaları kapatarak takip ettiğiniz cihazda anlaşılabilir bir yoğunluk yaşatmamış olursunuz.

Telefon casus programı takip işlemini bu şekilde ele aldığında size ihtiyacınız olan özgürlüğü sağlamış oluyor: Saniyesi saniyesine kayıt yapmak ve bu kayıtları ihtiyacınız olduğunda istediğiniz hızla karşınıza getirebilmek.

Leave a Reply